Walckierstraat 2, 8660 De Panne, Belgium info@hotelfox.org
+32 58 41 28 55

Be one of us

Hostellerie Le Fox zal opengaan op 9 Juni indien de cijfers dit toelaten . Alle vooraf gemaakte réservaties worden automatisch geanulleerd. U kunt vanaf nu reeds reserveren voor 9 Juni 2021 voor lunch en diner alsook voor een overnachting. Dit kan via onze reservatie pagina op deze side of via info@hotelfox.be. Hopelijk lukt het voor ons en voor u vanaf dan wel. Wij hebben geen mogelijkheden om u op het terras te bedienen. Onze keuken is een moment van beleving en elegantie wat zeer moeilijk is op onze buitenlocatie zo dicht bij zee. Welkom in het enige twee Michelin sterren restaurant aan de Westkust

Een restaurant waar rust en " fine dining " de signature van tafelen zal zijn.

Een keuken die ademt naar de golven en de bries van de zee, waar traditie , kennis en kookkunst zich versmelten in een hedendaagse twist geschoold op een klassieke achtergrond.

Een smaak van het seizoen naar de " fraicheur " in het bord en last but not least , met geur en smaak uit het enorme répertoire van 50 jaar kusttraditie signed by Stéphane Buyens. In het volledige horeca bedrijf Hostellerie Le Fox gelden de protocol maatregels covid-19 voor het 2021 jaar.

Cadeauxbonnen die vervallen zijn tijdens de lock down blijven geldig tot 01- 12- 2021.

Door het risico van besmetting kunnen we geen voiturier dienst meer verzorgen, parkeer liefst in de buurt.

Gasten die covid -19 symptomen of koorts hebben wordt gevraagd de reservatie te wijzigen.

Dress code : S'middags kunnen stijlvolle bermuda's en polo's , s'avonds is voor de heren een lange broek vereist. Ellen en Stéphane Buyens Dulst.
Onze menu en à la carte
Geniet in privé sfeer wanneer het restaurant geopend is
gratis en betalend parkeren in De Panne